Thursday, January 19, 2012

senyum :-)

salam suma!

msti heran kan mana p abeh entry lama2. . ka hangpa tak prasan pon?hahaha..*bajet org kesah sgt pasai hang jan! :-p
sengaja padam sbb nak buka lembaran baru. . .kihkih.

after a long long time tak conteng2 kat sini so arini tbuka pintu hati nak jenguk incik bloggie . .

taun neh umoq dah 22tahun, aiyooo! dah tua dah! rasa cam 12 tahun jaa..hehe.

arini ari senyum sedunia :-)
sbb pa? insyaAllah aku akn jd tunangan org :-)

so byk benda nak kena pikiaq. aku nak majlis yg simple tapi naisssss..
 dah google n dah rambang mata + nak kena bajet cun2.. dari hantaran,mekap, baju..n tak lupa jugak photographer. . walaupon~~~~hehe.

so aku decide nak amek mekap dr my fren. dia kawan aku msa skolah dulu. dari gambaq2 yg aku tgk kat fb dia, cam cun jgak mekap dia. aku siap request nak test mekap dlu kena ke x ngan muka aku. x kesa la klu dia nak caj lebey sket pon. dats my day kotttt...nti mekap x kena ngan muka, habes laaa...thanx kawan sbb sudi mlayan krenah aku!!! hehehe..

ni salah 1 contoh dr my fren.. aku suka camneh..simple ja..
nmpk natural..like manyak2!!!


bju pulak. aku jumpa design yg simple gla tapi cantik!!!

ehsan : google
utk baju, aku mintak tlong my bestie kat ipoh neh utk re-design gmbaq kat ats neh. more or less, lebey kurang bju neh la. aku dah tunjuk gambaq neh kat my pachek, dia stuju!! yeayyy!!

utk photographer lak, aku serahkan kat pachek utk cari sapa yg sesuai. takkan nak pachek gak yg shoot, nyibuk ja dia klu dia ada.hahaha .

ok ckup utk kali neh.. nanti aku update lg. :-)

kawan2..doakn aku n pachek ya.. syg hangpa banyak2..

1 comment:

  1. ..sukasukasukasuka..
    ..hahaha.. alhamdulillah.. =)

    ReplyDelete